top of page

Workshop 'career writing'

Wil je verandering in je loopbaan, maar weet je niet goed wat of hoe? Deze workshop helpt je om eerlijk te kijken naar wat je wensen en behoeften zijn op het gebied van je loopbaan. Je krijgt daarnaast zicht op eventuele belemmeringen, zodat duidelijk wordt wat je nodig hebt om in actie te komen. De workshop is gebaseerd op de methode career writing.

De workshop is extra geschikt als je gemakkelijk in de war raakt van de mening van anderen en van de eindeloze keuzemogelijkheden die er zijn op loopbaangebied. 

Aan de hand van creatieve, inspirerende (schrijf)opdrachten zoeken we samen rode lijnen in je (loopbaan)verhaal en aanknopingspunten om nieuwe wegen in te slaan.

Schrijven is een uitermate geschikt middel om je eigen behoeften te ontdekken, omdat je je woorden niet hoeft aan te passen aan de sociale wenselijkheid. Daarnaast helpt schrijven om te stoppen met piekeren. Je hoeft niet goed of netjes te kunnen schrijven om dit effect te ervaren. 

Door met anderen in de groep over je schrijfsels te praten (als je dat wilt), geef je ook hardop woorden aan wat er in je leeft. Dit geeft een aanzet om de eerste stappen te zetten om een switch in je loopbaan te realiseren.

 

Datum: volgt

Tijdstip: volgt

Maximaal 10 deelnemers

 

Locatie: volgt

Werkgever? Informeer bij me naar maatwerkopties voor workshops career writing voor uw medewerkers. De workshops zijn naast loopbaanoriëntatie goed in te zetten voor persoonlijk en professioneel functioneren.

bottom of page