Wat is het?

Een bidprentje is een kaartje dat dient als herinnering aan de overledenen. Bidsprentjes uitdelen bij begrafenissen is van oudsher een katholieke traditie. Tegenwoordig wordt een bidprent vaak in bredere (niet religieuse) zin gebruikt en wordt het ook wel een gedachtenisprent of herinneringskaart genoemd.

 

Deze variant van de gedachtenisprent biedt je de mogelijkheid om je gasten op de uitvaart een mooie herinnering aan de overledene mee te geven. In de prent zit naar keuze een theezakje, bloemzaden, of perpermuntjes gevouwen om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid en meeleven.

De magie van een klein pakketje met een groot verhaal.

Hoe werkt het?

Je kunt de input voor de gedachtenisprent bij me aanleveren

(foto's en tekst). De hoofdtekst (A) bevat in vogelvlucht het levensverhaal en/of omschrijving van de overledene Subtekst B en C zijn bedoeld om favoriete uitspraken, gedichten of liedteksten van de overledene te noteren. Houdt er rekening mee

dat de hoofdtekst (A) niet meer dan ... tekens mag bevatten. De subtekst (B) maximaal ... tekens. En subtekst C maximaal ... tekens. Het is ook mogelijk om ipv subtekst b en c extra foto's te plaatsen. Uiteraard kunnen kleuren, afbeeldingen, lijnen en achtergrond aangepast worden naar wens. 

De input voor de prent moet maximaal 2 dagen voor de uitvaart aangeleverd zijn.

Nav de geleverde input zal ik een tekst opstellen en ontwerp van de gedachtenisprent.

Je krijgt het conceptontwerp gemaild voordat het wordt afgedrukt. Kleine wijzigingen zijn na overleg dan nog mogelijk.

Kosten:

2 euro per prent

foto toevoegen van bidprent af en bidprent met secties en letters

vragen:

hoeveel kost een bidprent normaal?

hoeveel tijd is er nodig voor printen en bezorgen bij klant? en hoe zorg ik dat het op tijd bij de klant aanwezig is? Alleen in het noorden klanten?

hoe kom ik aan kleine pergamijnzakjes voor bloemzaadjes met sticker met 'vergeet me nietjes'.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

KvK-nummer 72882689

image005.jpg