Particulier? Prijs omscholingsadviestraject: 350,- euro op basis van 3 gesprekken incl. btw. Zie voor meer informatie onder werkwijze.

 

Uitbreiding van het loopbaantraject is mogelijk: 85,- euro incl. btw per vervolggesprek

Werkgever? Een traject is maatwerk en bestaat uit een plan van aanpak voor de werknemer. Op basis hiervan ontvangt de werkgever een offerte.

Traject omscholingsadvies

Allereerst complimenten dat je de touwtjes in handen neemt en op zoek gaat naar scholing om je loopbaanmogelijkheden te vergroten! 

 

Doel traject

Het is een grote investering om je om te scholen en de stap daarvoor is lang niet altijd vrijwillig. In het omscholingsadviestraject doe ik mijn uiterste best om te zorgen dat je in de eerste plaats op verhaal kunt komen. Daarnaast is het mijn doel om jou een omscholingsadvies te geven dat past bij je wensen, kwaliteiten en motivatie en dat tegelijk rekening houdt met je kansen op de arbeidsmarkt.

 

Onderdelen traject

1    Als eerste stap in het traject breng ik je loopbaan en je levensloop in kaart. In je levensgeschiedenis zitten namelijk vaak aanknopingspunten voor een volgende loopbaanstap, maar die jezelf niet goed ziet of uit het oog bent verloren.

 

2    Aan de hand van deze informatie ga ik opzoek naar een aantal kansrijke functies die passen bij jouw profiel en breng in kaart welke scholingsopties leiden tot deze functies. Het omscholingsadvies bestaat dus uit meerdere opties, die variëren qua verwantschap aan je eerdere functie(s). Ik maak hierbij gebruik van actuele arbeidsmarktinformatie zoals rapportages van het UWV. 

 

3    Het omscholingsadvies krijg je op papier uitgereikt en ik licht het advies in een gesprek toe.

 

4    Ten slotte geef ik je tips hoe je na het traject concrete stappen kunt nemen om de verschillende scholingsopties met elkaar te vergelijken en tot een keuze te komen.

 

Let op: Werkgevers bepalen welke scholingseisen zij aan een vacature stellen. In de praktijk kan dit betekenen dat voor dezelfde functie wisselende scholingseisen worden gesteld door verschillende bedrijven. Ik raad daarom klanten altijd aan hun omscholingskeuze voor te leggen aan potentiële werkgevers.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

KvK-nummer 72882689

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional.j